COOLOMAT MАRKЕT 


Pozdrav svima mojem blockchain fanu svugdje gdje si. Danas ćete se upoznati sa zanimljivim projektom. Market tržišta će promijeniti e-commerce sektor prehrambenih proizvoda putem inovativnog pristupa koji omogućuje povezivanje kupaca i proizvođača, velikih i malih, kroz nova inovativna on-line platforma pomoću tehnologije blockchain i softvera otvorenog koda. Najveći element koji mijenja pravila tržišne igre jest veza s fizičkim uređajima za prijem robe tipa klika i skupljanja, tzv. "Coolomats". Ovi uređaji predstavljaju prvu i jedinu mrežu ovog tipa.
Krajnji korisnici će dobiti više ekoloških i zdravih proizvoda zaliha po nižim cijenama, a poljoprivrednici i proizvođači (dobavljači) će dobiti veće marže od modela suradnje s velikim trgovačkim lancima. Cilj Coolomat tržišta je pružiti proizvođačima pravu alternativu velikim mrežama, jamčevajući im visoku volumen prodaje i pristojnu dobit.
Ovo tržište će promijeniti trenutni ekosustav hrane temeljen na novoj paradigmi online prodaje hrane.
Zahvaljujući platformi Coolomat Market, potrošači će primiti: svježe, zdrave, lokalne prehrambene proizvode, proizvode različitih proizvođača na jednom mjestu, niže cijene hrane, prikladnu isporuku i primitak robe iz mreže Coolomat, plaćanje CMK tokenom, kriptoznosi ili ne - zamjenjivi novac (fiat novac) (automatsko prebacivanje u CMK tokene), atraktivne promocije, CMK oznake za lijevu povratnu informaciju o kupnjama.
Za dobavljače, platforma će osigurati: izravan pristup krajnjim korisnicima, dovršiti on-line platformu za prodaju, stjecanje novih i lojalnih kupaca, sposobnost određivanja prodajnih cijena, mogućnost kreiranja privlačnih promocija, mogućnost zatraživanja pouzdanih recenzija potvrđenih kupci, dostava na jedno mjesto (Coolomat) 24 sata dnevno, servisiranje mnogih klijenata, što smanjuje logistiku

Opći podaci Token
Token: CMK
Platforma: Ethereum
Standard: ERC20
Količina: 708.000.000 CMK
Cijena: 1 CMK = 0.01
Plaćanje:
ETH, BTC, RIPPLE, BCH, LTC, DASH, MONERO
Meka kapa: 1.500.000 USD
Tvrdi poklopac: 40.000.000 USD
PreICO
Količina: 125.000.000 CMK
Početak: objavit će se kasnije
Završetak:
Bonus:
Dvadeset pet%
ICO
Količina: 300.000.000 CMK
Start: da bude najavljen
O timu:
savjetnici
Kestutis Herculis
Kestutis Herculis je osnivač i direktor inovacija na ETRONIKA. Ima više od 20 godina iskustva u područjima kao što su Smart Trgovina, FinTech, digitalno bankarstvo, online otkrivanje prijevara i digitalna identifikacija. Timovi pod njegovim vodstvom primili su mnoge međunarodne nagrade za rješenja za digitalno bankarstvo i bili su među prvima u svijetu koji su predstavili komercijalnu mobilnu elektroničku potpisnicu koja je postala temelj nacionalne PKI bežične infrastrukture u Litvi.
Ales Cougar
Ales Cougar je dopunska profesorica na fakultetu biotehnike na Sveučilištu u Ljubljani. Sudjelovala u različitim područjima ekonomije proizvodnje i marketinga hrane. Njegovi su istraživački interesi vertikalni odnosi u opskrbnom lancu poljoprivrednih proizvoda, ponašanja potrošača i ekonometrijskog modeliranja. Sudjelovao je na brojnim nacionalnim i međunarodnim istraživačkim projektima, održao je prezentacije na konferencijama i seminarima, pružio savjetodavne usluge vladinim agencijama, poduzećima i institucijama.
Rafal Gerwinski
Rafal je stručnjak za nove maloprodajne tehnologije. Radio je u velikim korporacijama i startupima u projektima koji su usmjereni na poboljšanje iskustva i procesa kupaca u tradicionalnim trgovačkim lancima opskrbe. Nedavno se pridružio timu Coolomat. Njegova je misija aktivirati korisnike koji prije nisu koristili usluge e-Commercea. Koristeći široku mrežu međunarodnih kontakata u maloprodaji i najboljim praksama, razvija inovativna rješenja za isporuku "posljednje milje" u mreži Coolomat i plaćanje usluga.
Rock Babich
STRUČNI RAZVOJ TEHNOLOGIJE BLOKKANA
ROC je započeo svoju karijeru kao programer u tvrtki koja je vodeći pružatelj automatiziranih sustava upravljanja poduzećem u regiji. Zatim je postao zainteresiran za Blockchain, a za nekoliko godina razvijen i podržan rješenja za bitcoin i druge altcoins. Ali stvarna strast se probudila u njemu. Ethereum: odmah nakon lansiranja, počeo je razvijati decentralizirane aplikacije za tu platformu. Nakon nekoliko uspješnih projekata postao je jedan od osnivača Spartan Solutions d.o.o, čiji je cilj postati vodeći pružatelj decentraliziranih rješenja i integratora u regiji.
Jacek Blonsky
Tvrtka Meta Ventures Ingenium Poljska
Jacek je partner Zaklade Meta Ventures Ingenium Poland i nezavisni član Europske konfederacije poslovnih anđela (Business Angels Europe). Od 2007. do 2012. bio je predsjednik Uprave Lewiatan Business Angels, najveća mreža poslovnih anđela u Poljskoj. Prije toga, Jacek je radio kao konzultant u tvrtki Simon Kucher and Partners (globalna konzultantska tvrtka specijalizirana za određivanje cijena proizvoda), analitičara Enterprise Investors Corporationa (vodećeg PE / VC fonda u Srednjoj i Istočnoj Europi) i voditelja cijene i prodaje u BMW grupi (Varšava i Münchenu), odgovoran za raspon BMW-a i MINI-a.
Simon Cuica
Direktor podjele upravljanja ulaganjima META Ventures
Shimon je stručnjak na tržištu investicijskih faza, posebno u području venture fondova, poslovnih anđela, investicijskih procesa i procjene start up. Od 2015. godine član je timu za upravljanje fondovima META Ventures. Trenutno ima mjesto ravnatelja za investicije i odgovoran je, između ostalog, za odabir, procjenu i nabavu projekata, financijsko modeliranje, strukturiranje transakcija, pregovore, stvaranje vrijednosti (izgradnja vrijednosti), praćenje portfelja poduzeća, izvješćivanje o menadžmentu i procjena projekata. Shimon je član Nadzornog odbora portfelja tvrtki meta Ventures.
Tibor Wister
Tibor je voditelj lancem opskrbe informacijskom tehnologijom u Studio Moderni. Tvrtka pruža dugoročne koristi razvijanjem inovativnih strategija planiranja i implementacije lanaca opskrbe. Iskusan je stručnjak u opskrbnom lancu s više od deset godina iskustva u predviđanju, upravljanju inventarom i ispunjavanju narudžbi. Tijekom svoje karijere vodio je projekte velikih razmjera u području planiranja opskrbnog lanca i implementacije CPG B2C / B2B.
Francuska Pusenjak
Franti je osnivač Loma konzultantske tvrtke i konzultant s više od 40 godina iskustva u strateškom upravljanju logistikom. Tijekom godina pružao je konzultantske usluge većini najvećih trgovačkih lanaca u Sloveniji i pomogao im da identificiraju, optimiziraju i mjere svoje logističke procese. Francuska također pomaže u odabiru strategije opskrbnog lanca. On ima veliko znanje iz područja skladišnih sustava od nule, uključujući i vlastite metode.
Simon Belak
Filozofski haker, blok-lanac
Područja interesa: znanost o podacima; programskih jezika i sastavljača; strojno učenje; složenih sustava. Plan puta projekta: Q1 2014
Rođenje ideje Coolomat. Poljski i slovenski osnivači okupljaju se kako bi razgovarali o ideji.
Q2 2014
Projekt Coolomat podržava institucionalni fond za sjeme. Početak razvoja prototipnog stroja i softverskog podloge za Coolomat.
Q3 2014
Prototip stroja 1. generacije pušten je i predstavljen prvim maloprodajnim tvrtkama u Europi.
Q4 2014
Ugradnja stroja Coolomat № 1 (prva generacija) u poljskom gradu Poznanu i godinu dana testiranja u prirodnim vremenskim uvjetima (sva 4 godišnja doba godine).
Q4 2015
Ugradnja 5 uređaja Cooloma u Varšavi. Prva transakcija s mrežnom trgovinom Alma.pl.
Q2 2016
Meta Ventures pokreće projekt Coolomat kao dioničar.
Q4 2016
Najprije se bavite internetskim trgovinom zdrave hrane Rano Zebrano.
Q1 2017
Razvoj Coolomat API-ja i intenzivne pregovore s novim online trgovinama (Auchan, Carrefour, Frisco, Piotr i Paweł) i vodeće ugostiteljske tvrtke.
Q2 2017
Proizvodnja 25 novih Coolomat uređaja, model druge generacije.
Q3 2017
30 strojeva Coolomat (druga generacija) instalirani su u Varšavi. Početak suradnje s mrežama Auchan, Carrefour, Piotr i Paweł i nekim ugostiteljskim tvrtkama (FitEat, LightBox). Postoji ozbiljan interes za mrežu strojeva u Australiji i Kanadi.
Q4 2017
Nove investicije za postavljanje temelja Ideja tržišta Coolomat.
Q1 2018
Priprema za ICO
Pokretanje web stranice.
Q2 2018
Crowdsale. Početak: drugi kvartal 2018
Q4 2018
Pokretanje beta verzije platforme za e-trgovinu Coolomat Market.
Q1 2019
Lansiranje proizvodnje Coolomat Market e-Commerce platforme. Integracija opskrbnog lanca (beta) Coolomat tržište. Proširenje na dva nova tržišta u srednjoj i istočnoj Europi.
Q2 2019
Pokretanje beta verzije platforme mobilne trgovine Coolomat tržište. Proširenje na dva nova tržišta u zapadnoj Europi.
Q3 2019
Proširenje na prvi novi kontinent.
Više informacija u:
Author (rawon ayam)


Comments

Popular posts from this blog

Erosion

PAF DAO

COINDOGS