Rabbit Finance

Rabbit Finance

Uvod
Svijet je svjedočio neumoljivom porastu decentraliziranih financija DeFi-a od 2020. godine. Trend je sve jači i pokreće mnoštvo novih poslova. Iz podataka o zajmu, upravljanju novcem i razmjenama Defi programa, Defi zadovoljava stvarne potrebe mnogih ulagača, što čini da podaci rastu na lancu. Trenutno je ukupna blokada Defija premašila 100 milijardi USD širom svijeta.

 

To je zato što je Defi niknuo na tržištu blockchaina, rođenje Defija omogućava investitorima da iskuse privlačnost decentralizirane financijske usluge. Bez obzira radi li se o zajmu, osiguranju ili upravljanju novcem, izvršava se putem koda na lancu ili unaprijed postavljenih pravila automatski i bez suočavanja s rizicima crnih slučajeva brokera. S jedne strane, investitori su lakše raspoloženi za svoj fond koji oni imaju; s druge strane, povećana je upotreba sredstava i oni imaju više izbora pri odabiru i usklađivanju svoje strategije ulaganja.

 

Trenutno se razne vrste Defija pojavljuju beskrajno. Međutim, na tržištu još uvijek nema jedinstvenog Defi proizvoda koji može zadovoljiti sve vrste potreba. U tom kontekstu nastaju Rabbit Finance.

 

Što je Rabbit Finance?
Rabbit Finance je Binance Smart Chain (BSC) zasnovan na protokolu uzgoja uz polugu koji je izdao Rabbit Finance Lab. Podržava korisnike koji sudjeluju u poljoprivredi likvidnosti prekomjernim zajmom i polugom kako bi ostvarili veći prihod.

 

Kada korisnik nema dovoljno sredstava, ali želi sudjelovati u DeFi farmi likvidnosti, Rabbit Finance može pružiti do 10X polugu koja će korisnicima pomoći da ostvare maksimalan prihod po jedinici vremena, a istovremeno pružiti fond zaduživanja za korisnike koji preferiraju stabilan povrat zaraditi dobit.

 

Dok se prethodnici ovog područja poput Link-a, COMP-a i BAL-a bore sami, Rabbit Finance, koji je kasnio, počeo je poticati integraciju resursa kako bi bila jedna za cijeli Defi.

Defi ecology, on the Rabbit Finance, ambitiously included modules like lever gun pool + arithmetic stablecoin, NFT+ arithmetic stablecoin. For Rabbit Finance, they hope to build the Defi ecology through the easy to more advanced and Interlocking combination of functions.

 

U ovom donjem primjeru prikazujemo kako svaki sudionik zajedno radi u našem ekosustavu:
Cora
 , zajmodavac polaže svoj BNB u naš trezor; njegova imovina postaje dostupna za uzgajanje ratara; on zarađuje kamate za osiguravanje te likvidnosti.
Dunn , poljoprivrednik prinosa želi otvoriti poziciju uzgajanja prinosa s povećanim prinosom na paru BTC / BNB; posuđuje BNB iz trezora i uživa u poljoprivrednim nagradama većih prinosa.
Pametni ugovor Rabbit Financea brine se za svu mehaniku iza kulisa - optimalno prebacivanje imovine u pravi omjer, osiguravanje likvidnosti u bazenu i ulaganje LP-a za nagrade za palačinke
Gary, likvidator nadgleda zdravstveno stanje svake pozicije s polugom, a kada ona prijeđe određene vrijednosti, pomaže u likvidaciji pozicije, vodeći računa da zajmodavci koji ne izgube kapital. Za ovu uslugu ona uzima 5% nagrade s likvidirane pozicije.
James , lovac na nagrade, nadgleda iznos nakupljanih nagrada u svakom bazenu i pomaže ga reinvestirati natrag, čineći povrate za sve poljoprivrednike. Za ovu uslugu uzima 0,4% nagradnog fonda kao nagradu. 30% kao povratni fond, koji će se koristiti za otkup i deflaciju KUNCA. Preostalih 69,6% pretvorit će se u LP bazena i ponovno založiti kako bi se dobio povrat složenja.

Osim toga, kada se lovac na nagrade baci na bazen i izvrši reinvestiranje, 30% nagrade u bazenu koristi se kao povratni novac za promicanje vrijednosti tokena.

 

Zašto reinvestiranje podiže vrijednost tokena? To se može objasniti odnosom ponude i potražnje u ekonomiji. Kada potražnja premaši ponudu, vrijednost imovine će se povećati. Prema mehanizmu deflacije Rabbit Finance-a, 30% zarade od ponovnog ulaganja koristi se za otkup fonda radi ostvarenja kontinuirane deflacije tokena. U autorovoj perspektivi, mehanizam deflacije Zeca postat će vitalni čimbenik za ostvarivanje cijene žetona. Kontinuirani otkup i otuđenje omogućavaju opadanje obujma tokena u ograničenom opsegu. To će pokretati token da bude sve dragocjeniji. Kada Zec postigne svoju primjenu, očekuje se da će i cijena tokena rasti u skladu s tim.

 

30% nagrade bazena koristi se kao povratni novac za promicanje vrijednosti tokena. Za ovu uslugu 0,4% bazena nagrada izravno se daje lovcu na nagrade kao nagradu, preostalih 69,6% pretvorit će se u LP bazena i ponovno založiti da bi se dobili složeni povrati. Ogromna snaga nadarena ponovljenim ulaganjima omogućuje investitorima ostvarivanje veće dobiti.

 

Osim povećanja vrijednosti uzrokovanog deflacijom tokena, Zec ima i neke druge vrijednosti. Na primjer, prije nego što je Zec nastao, tokeni bazena oružja ne mogu učiniti ništa drugo nego da upravljaju. Međutim, vlasnici Zečeva mogu svoj ulog staviti pod hipoteku da bi podijelili bonuse. Sve dok je Rabbit Finance profitabilno, njegovi vlasnici imaju pravo dijeliti bonus kao dioničari i lako zarađivati.

 

NFT (non-fungible Token) novo je tržište na kojem gotovo svi mogu riskirati. Stručnjak predviđa da NFT ima potencijal postati jedno od najvećih svjetskih tržišta. Autoritet Zeca mnogo je razmišljao o svom znaku. Rabbit Finance Lab kontinuirano će osnaživati Rabbit token, na primjer, vlasnici Zeca mogu ugrabiti nepravilno izdana NFT umjetnička djela, a Zec će se automatski zaključati tijekom tog razdoblja. Njezin će promet biti blokiran, a očekuje se da će njegova vrijednost porasti u kratkom roku. Držanje NFT-a može ubrzati rudarstvo, osnažujući NFT vrijednošću uz pomoć Zeca.

 

Ove su dvije strane uzajamnih odnosa, što znači da držanje Zeca omogućava vlasnicima da drže NFT, aprecijacija NFT tokena reagira na uvažavanje Zeca.

 

ZEČ distribucija

1. Zajednica bazena

79,75% od ukupne ponude , oko 159 500 000 ZEKA.

RABBIT će se puštati tijekom dvije godine s raspadajućim rasporedom emisija i ravnomjerno će se distribuirati u čitav ekosustav kao nagrada zajednice.

2. Institucionalni bazen

5,25% od ukupne ponude ,500 10.500.000 ZEC

Osigurajte 5,25% investicijske kvote za poznate institucije i investitore. Nakon završetka investicije, 245 000 ZEKA bit će pušteno svakih 7 dana, a 10 500 000 ZEKA u roku od 300 dana (oko 10 mjeseci). Određeno vrijeme koje treba odrediti, obratite pažnju na najavu o daljnjem radu.

Tvrdi poklopac: 10.500.000 ZEKA = 525.000 USDT

Omjer razmjene: 1 ZEC = 0,05 USDT

3. Fond za razvoj

10% od ukupne ponude , oko 20 000 000 ZEKA

10% distribuiranih tokena ići će na financiranje razvoja i širenja tima, a bit će podložno istom dvogodišnjem ustupanju kao i tokeni iz Fair Launch Distribution.

4. Warchest Fund

5% od ukupne ponude , oko 10 000 000 ZEKA.

5% distribuiranih tokena rezervirano je za buduće strateške troškove. U prvom mjesecu pušteno je 250 000 tokena za naknade za uvrštavanje, reviziju, usluge trećih strana i likvidnost partnera.

 

Program puštanja bazena zajednice
RABBIT token bit će objavljen tijekom dvije godine s raspadajućim rasporedom emisija i bit će ravnomjerno raspoređen u čitav ekosustav kao nagrada zajednice.

Ukupno će biti 159.500.000 ZEKA. Kako bi se potaknule osobe koje rano usvajaju, prvih će tjedana biti bonus razdoblje. Ispod je naš planirani raspored nagrađivanja blokova. Na temelju njega može se ucrtati profil cirkulirajuće opskrbe ZEKA.

 

Pools - RABBIT / block
● Polog depozita : ibBNB - 2.52

● Polog depozita : ibBUSD - 2,52

● Polog depozita : ibUSDT - 2,52

● Polog depozita : ibUSDC - 2,52

● Polog depozita : ibDAI - 2,52

● Polog depozita : ibBTCB - 2,52

● Depozitni fond: ibETH - 2,52

● Polog depozita : ibCAKE - 2,52

● Zamjena palačinki RABBIT-BNB LP - 21,84

Službeno pokrenuto
Kada je uzgoj uz polugu uroda službeno pokrenut, stopa emisije: 20 KUNA / blok (uzmite ovo za primjer).

 

Pools - RABBIT / block
● Polog depozita : ibBNB - 0.625

● Polog depozita : ibBUSD - 0,625

● Skupina depozita : ibUSDT - 0,625

● Skup pologa: ibUSDC - 0,625

● Depozitni fond: ibDAI - 0,625

● Polog depozita : ibBTCB - 0,625

● Skupina depozita : ibETH - 0,625

● Polog depozita : ibCAKE - 0,625

● Zamjena palačinki RABBIT-BNB LP - 8,0

● Zamjena palačinki USDT-BUSD LP - 0,875

● Zamjena palačinki DAI-BUSD LP - 0,875

● Zamjena palačinki USDC-BUSD LP - 0,875

● Zamjena palačinki USDT-BNB LP - 0,875

● Zamjena palačinki CAKE-BNB LP - 0,875

● Zamjena palačinki BUSD-BNB LP - 0,875

● Zamjena palačinki ETH-BNB LP - 0,875

● Zamjena palačinki BTCB-BNB LP - 0,875

 

Za više informacija

Web stranica Rabbit Finance:  http://rabbitfinance.io/

Github:  https://github.com/RabbitFinanceProtocol

Twitter:  https://twitter.com/FinanceRabbit

Telegram:  https://t.me/RabbitFinanceEN

Nesloga:  https://discord.gg/tWdtmzXS

Informacije o ugovorima:  https://app.gitbook.com/@rabbitfinance/s/homepage/resources/contract-information

Izvještaj o reviziji:  https://app.gitbook.com/@rabbitfinance/s/homepage/resources/audit-report

 

Autor:
Bitcointalk Korisničko ime: Brigitta Cynthia
Telegram Korisničko ime: @BrigittaCynthia
Bitcointalk url: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2852199
BSC (BEP-20) Adresa: 0x2d78c6d1c1eeac16d75d9b59aa6250209595153d

Comments

Popular posts from this blog

Erosion

PAF DAO

COINDOGS